torsdag 21 januari 2021

Schoolsoft och Sportlovet v. 8

 

Hej på er!

SPORTLOVET

Nu är det dags att lämna in tiderna för sportlovet v. 8 i Schoolsoft. Senast nästa onsdag den 27/1 behöver vi få in lovtiderna. 

Tänk på att verkligen fundera på om ert barn ska vara hos oss under lovet. På studiedagen den 8/1 var 80 fritidselever anmälda och det kom 24 st! 30% blev extra lediga och tyvärr fick vi då slänga väldigt mycket mat. Vi förstår att de kan bli extra lediga men vi har aldrig varit med om att så många blivit det.

Angående Schoolsoft vet vi att flera av er har haft svårt att komma in och de jobbar på att lösa detta. Därför erbjuder vi även detta lov att meddela tiderna via mail, sms eller pappersvis som ni kan få via respektive avdelning. Bifogar en länk till sportlovslappen.

Sportlovet 2021


Schematider måste läggas in i Schoolsoft!

Det är jätteviktigt att ni försöker lägga in fritidstiderna i Schoolsoft. Inga schematider har förts över automatiskt till Schoolsoft så vi saknar väldigt många fritidselever och schematider där, även om vi förstås har koll på dem gamla tiderna. 

Skulle det uppstå problem för er kontaktar ni oss via fritidsmailen så kollar vi upp lösningar och återkommer till er. Tänk också på att lägga in era telefonnummer i Schoolsoft." 

Fritidsverksamhet i snö.

Avslutar med lite fina bilder på snöskapelser era barn hann göra innan snön töade/regnade bort.