torsdag 7 januari 2021

VIKTIG INFORMATION FRÅN FRITIDSHEMMET!

 VIKTIGT MED BRA OCH VARMA KLÄDER OCH SKOR!

Nu är vintern här och det är jätteviktigt att era barn nu har bra och varma kläder och skor med sig till fritidshemmet. Vi kommer att vara ute en hel del nu under eftermiddagarna på grund av pandemin och då behövs varma kläder och skor, tjocka vantar och mössor. 

Det behövs också extrakläder och extra par vantar. Vi finns till hjälp om ni vill veta vad som finns på barnets plats men många av er behöver fylla på klädförrådet nu när kylan kommit. 

SCHOOLSOFT - FYLL I ELEVSCHEMAN TILL FRITIDS!

Nu är Schoolsoft igång så gå in och kolla av era uppgifter där. Detta görs via bank-id på hemsidan. Det finns en länk i bifogat brevet från mailet som ni fick hem innan jul. Vi har också utskrivet brev som ni kan be att få av oss och det står om det på kommunens hemsida. 

Det är också på Schoolsoft ni nu fyller i ert/era barns fritidsschema så komihåg att göra det. 

FRITIDSGYMPAN ÄR INSTÄLLD HELA JANUARI!

Då Nyköpings kommun på inrådan av Folkhälsomyndigheten har stängt alla sporthallar är vår fritidsgympa inställd, till att börja med hela januari men det kan bli längre tid. Vi återkommer om tid när vi startar upp igen. 

UTVECKLINGSSAMTAL PÅ FRITIDS

Planen var att börja erbjuda utvecklingssamtal hos oss på fritids under ett par veckor med "Öppet hus" i februari vilket vi gjorde under förra året innan allt detta med pandemin startade. Av förklarliga skäl kan vi inte göra så i år utan detta blir framflyttat längre fram i vår eller i värsta fall inställt. 

Om ni under våren skulle vilja ha samtal med er ansvarspedagog kring ert barn vistelse på fritidshemmet får detta bli digitalt och då tar ni själva kontakt via fritidstelefonerna med ansvarspedagogen och bokar tid.

Ser fram emot en härlig vårtermin!! 

// Fritidspersonalen